Over ons

Een betrokken team

Ate Atsma

“Ik wil heel graag iets doen aan het klimaatvraagstuk en ben ervan overtuigd dat dit ook met slimme en eenvoudige oplossingen kan. Oplossingen die zich snel terugverdienen. Met Sprinkler Energy hebben we hiervoor een prachtig concept uitgedacht.”

Ate is opgegroeid in Friesland en is na zijn studie aan de HEAO in Noord-Holland beland. Vanaf 2003 is hij ondernemer. Dingen simpel houden en daadwerkelijk iets betekenen voor de klant is zijn adagium in de bedrijven die hij leidde. Inmiddels is hij 5 jaar actief in de duurzaamheidswereld. Hij heeft in deze vaak technisch- en ingewikkelde wereld gezocht naar een helder duurzaam concept dat de klant begrijpt en graag implementeert. Het gasverbruik gaat aanzienlijk naar beneden en de CO2 footprint eveneens!

Ruben de Bruin

“Ik wil mijn steentje bijdragen aan het klimaatvraagstuk.Niet alleen door thuis “0” op de meter te hebben, maar ook zakelijk. Door de sprinklerwereld en de duurzaamheidswereld te verbinden hebben we met Sprinkler Energy een doeltreffende oplossing gevonden. Het gas verbruik daalt met minimaal 60%!!”

Ruben is geboren en getogen in Wormer. Na de HAVO en MTS heeft hij bij een installateur en inspectiebureau veel sprinklerkennis opgedaan. Sinds 2010 is hij zelfstandig ondernemer en heeft ondertussen 20 jaar ervaring in de sprinklertechniek. Door desprinklertechniek te koppelen aan duurzaamheidverliest Ruben de brandveiligheids- en duurzaamheidsbelangen van de klant niet uit het oog.

Richard de Vos

“Al jaren lang in hart en nieren een ben ik bezig om de aarde goed achter te laten voor onze kinderen. Vooral vanuit een technisch/bouwkundige kant heb ik al vele gebouwen verduurzaamd. Met het concept van Sprinkler Energy hebben we  nu echt een oplossing waarmee we echt veel gas kunnen besparen en de C02 uitstoot sterk kunnen reduceren.”

Richard is opgegroeid in Koog a/d Zaan en heeft Technische bedrijfskunde en werktuigbouwkunde gestudeerd.

Vanaf 2009  is hij ondernemer. Door creativiteit en zijn technische inzicht bedenkt hij duurzame oplossingen voor de klant.

Door zijn ruim 30 jaar ervaring in de duurzame techniek en het onderhoud van duurzame installaties heeft hij zijn C02 reductie sporen inmiddels ruim verdiend.