top of page
Image by Jason Lee

Samenwerking tussen Sprinkler Energy en GRS Retail B.V. leidt tot duurzame oplossingen voor tuincentra

Sprinkler Energy kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met GRS Retail B.V., de toonaangevende inkooporganisatie achter onder andere Groenrijk. Met bijna 150 vestigingen in Nederland en België speelt GRS Retail B.V. een cruciale rol in de tuinmarkt van de Benelux. Hun streven naar maximale efficiëntie in inkoop, logistiek, automatisering en verkoop maakt hen een belangrijke speler in de sector.


Samenwerking tussen Sprinkler Energy en GRS Retail B.V.

Deze strategische samenwerking belooft een positieve impact te hebben op de tuincentra, met een focus op meer omzet, verbeterde marges en lagere kosten op zowel korte als lange termijn. Als prefered supplier van ons innovatieve energiesysteem, dat tot 60% gas kan besparen bij klanten, zullen wij een prominente plaats krijgen op de website van GRS Retail B.V.


Ons energiesysteem maakt gebruik van een duurzame oplossing om van het gas af te stappen: de waterbuffer wordt namelijk ingezet als primaire warmtebron. Dit biedt niet alleen aanzienlijke besparingen voor tuincentra, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst door het verminderen van CO2-uitstoot.



Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt om de sector te transformeren en een duurzamere toekomst te creëren. Meer weten over onze installatie? Lees dan hier verder.

bottom of page